Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,814 $

Hamarosan bűnhődhet tetteiért az országalmát megrongáló férfi

Vádemelést javasolnak a nyomozók a székesfehérvári műemlékben kárt tevő személlyel szemben.

Police.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai nyomozást folytattak egy budapesti lakos ellen, aki a megalapozott gyanú szerint 2021. augusztus 27-én 0 óra 40 perc körül Székesfehérvár belvárosában, a Városház téren található, szökőkúttal körbevett Országalmára felmászott, ott fotókat készített, majd a műemlék tetején lévő kőkeresztet letörte, ami a vízbe esett – írta a Police.hu.

A bűncselekmény helyszínén tetten ért 23 éves férfit a rendőrségre előállítottak. Az elkövetőt védett kulturális javak körébe tartozó műemlék megrongálásával elkövetett bűncselekmény miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett, és úgy nyilatkozott, hogy megbánta tettét. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

A székesfehérvári nyomozók az ügy vizsgálatát a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek továbbították.

Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint az elmúlt 5 évben jelentősen nőtt azok aránya, akik bizonytalanok háztartásuk anyagi jövedelme miatt.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.