Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,75 Ft
Euró
396,50 Ft
Font
469,22 Ft
Bitcoin
61,500 $

Séfek Séfe: Krausz Gábor megmondta a frankót

Noha Tamás mindhárom séftől megkapta a továbbjutást érő kést, talán mégsem dolgoznának vele szívesen, mivel a személyisége nemigazán győzte meg őket, hiába volt jó az étele.

...svg content...Fotó: Instagram/Krausz Gábor
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Séfek Séfe válogatója gőzerővel folytatódik, sorra váltják egymást a tehetséges és kevésbé tehetséges versenyzők. Mivel a séfek a kóstolás idején nem ismerik a versenyzőket, csak tippelni tudnak, és a megérzéseik alapján adnak kést.

Nem egy olyan helyzet volt már, amikor utólag kivették volna a kést a helyéről, mivel nem amatőr versenyzőt rejtett maga mögött az ajtó, hanem egy szakmabelit, amelynek alapján sokkal jobbat kellett volna főznie. Soron kívül Gyurcsány Ferenc bejelentette, nem mond le

Tamás már alig bírta kivárni a döntést, nagyon türelmetlennek tűnt. „Nem hiszem el, hogy még nem döntöttek.” Lazacos zöldborsófőzeléket készített, ami összességében ízlett a séfeknek, viszont Tamás személyiségével nem voltak kibékülve.

Felszolgáló a szakmája, csak 33 évesen kezdett el főzni, jelenleg konyhafőnökként dolgozik egy étteremben, ám nem rendelkezik szakácsvégzettséggel. Ezt azzal magyarázta, hogy nincs ideje elvégezni az iskolát, így még mindig nincs meg a papírja.

Vasvári Vivien hollywoodi szépségként is tarol, szinte felperzsel

A séfek arra voltak kíváncsiak, hogy Tamás konyhafőnökként képes lenne arra, hogy hátrébb lépjen egyet, mert ebben a műsorban nem ő irányítana. A válasza az volt, hogy „persze”, amire Gábor azt mondta, ezt nem látja benne.

Lapozó: 1 2

Vitézy Dávid reagált a döntésre, Karácsony Gergely megkapta a magáét

Vitézy Dávid is reagált a hivatalos döntésre, miszerint az a döntés született, hogy nem lesz új választás Budapesten, tehát Karácsony Gergely marad a főpolgármester.