Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Külföldön terjeszkedik az MVM, három ország piacára lépett be nemrég

A társaság augusztus végétől a belga, a holland és a görög villamosenergia-piacokkal bővítette működési területét.

...svg content...Fotó: Facebook/MVM
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Három új külföldi villamosenergia-piacra lépett be az MVM Partner Zrt., az MVM Csoport villamosenergia-nagykereskedője. A társaság augusztus végétől  a belga, a holland és a görög villamosenergia-piacokkal bővítette működési területét az egy évtizede megkezdett terjeszkedési stratégiájának részeként – közölte az MVM Partner Zrt. az MTI-vel pénteken.

A magyar piaccal együtt már Európa 20 ország villamosenergia-piacán, 11 villamosenergia tőzsdén-van jelen az MVM Partner Zrt., az MVM Csoport villamosenergia-nagykereskedő vállalata, ezekben az országokban folytat villamosenergia kereskedelmet, exportál illetve importál. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Az MVM Partner nemzetközi piacokon kereskedett volumene már 2020-ban meghaladta a 47 terawattórát (TWh), ami az akkori éves 122 TWh teljes kereskedési mennyiség majdnem 40 százalékát tette ki – közölték.

A zrt. első regionális terjeszkedési hulláma 2011 és 2015 között volt, amikor a német, valamint a kelet-közép-európai szomszédos országok (Ausztria, Szlovákia, Románia, Szerbia, Horvátország és Szlovénia) piacaira lépett be, majd 2015-re a vállalat már elérte a francia, cseh, lengyel, bolgár és észak-macedón piacokat is. A társaság második piacbővítési hullámának kezdete 2018-ra tehető, ezt követően jelent meg az MVM Partner az olasz, a svájci, a montenegrói és a spanyol piacokon is, amelyeket idén követett a belga, a holland és a görög piacokon való megjelenés.

(MTI)

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.