Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,914 $

Brutális aksi kerülhet az új pénztárcabarát Samsung okostelefonba

Szivárogtatók szerint a Galaxy A13 5G esetében jelentős üzemidőbeli javulás várható az elődjéhez képest.

Illusztráció
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A 200 eurós kezdőáron kapható Galaxy A10-es széria újgenerációs tagja, az A13 5G mobiltelefon a várakozásokhoz híven 5G-s támogatottságot kaphat, ami nem meglepő, hiszen a trendet szinte az összes gyártó követi az alsó kategóriás okoseszközökkel is.

Ami viszont ennél sokkal fontosabb, hogy a főkamerán kívül az akkumulátor szintén jelentős ráncfelvarrást kaphat. A Samsung faját fejlesztésű ISOCELL JN1 szenzora révén 50 megapixel felbontásra lesz képes a lencse, ami egy elérhető árú okostelefonnál fantasztikus teljesítményként értékelhető. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Ezen felül üzemidő terén is hihetetlen javulás lesz, az 5 000 mAh kapacitású aksival ugyanis akár három napot is kifacsarhatunk a készülékből anélkül, hogy mindeközben töltőhöz kelljen nyúlni – olvasható a Galaxy Club magazin beszámolójában.

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a Galaxy A13 5G még idén év végén a boltok polcaira kerülhet, azonban az sem kizárt, hogy néhány hónapot még csúszhat a megjelenés, így legkorábban 2022 első negyedévében várható a mobiltelefon debütálása.

Óriási szívességet tett a Kisvárda az Újpestnek a Puskás Akadémia ellen

A Kisvárda nem tudta kihasználni a lehetőséget, és vereséget szenvedett a Puskás Akadémia otthonában, amivel nem kis szívességet tettek az Újpestnek.

A nagybefektetőkkel való küzdelmek ellenére hatalmas nyereségről számolt be a Shell

Miközben az óriásvállalat a nagybefektetőkkel küzd az éghajlati kötelezettségvállalásokért, meglepő módon képes volt növelni nyereségét, ráadásul nem is kis mértékben.

Ultranagy felbontású agyi térkép segíthet megérteni az emberi öntudat rejtélyeit

A kutatók legfőbb célja az emberi tudatosságot lehetővé tevő mechanizmusok jobb megértése, valamint a kómában és vegetatív állapotban lévő emberek kezelésének fejlesztése.