Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,659 $

Dallos Bogi teljesen átalakult, felismered ezzel a hajjal?

Bogi úgy döntött, hogy stílust vált, és megvált a hosszabb hajától, és ugyan még szokni kell a formát, azt kell mondjuk, hogy ez is jól áll neki.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dallos Bogi még mindig nagyon fiatal, és rendkívül szerencsésnek mondhatja magát, hiszen sikeres, sokan kedvelik, az X-Faktor mentora volt, és rátalált az igaz szerelemre. Sőt, Puskás Peti hamar eljegyezte, és már az esküvőjüket is megtartották.

Sokan szeretik a párosukat, a Nyerő Páros ideje alatt rengeteg új követőt szereztek, bár voltak olyanok is, akik rendesen beleálltak Bogiba. A kritikák azóta elvonultak, ritkábban jönnek elő, és azok, akik várták Bogi visszatérését az X-Faktorban, csalódniuk kell. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Bogi saját döntése volt, hogy az új évadban már nem lesz ott a mentori székben, ahol Csobot Adél vette át a helyét, és ezzel élete legnagyobb lehetőségét kapta meg, csakúgy mint egykor a fiatal énekesnő.

Survivor: Dani szerint Zsófi stílusa minősíthetetlenül alpári

Peti felesége a karrierjére koncentrál, ami egyúttal új terveket is jelent. Egyelőre nem sokat tudni erről, de úgy tűnik, az átalakulás megkezdődött nála, miután megvált a hosszú hajától. „Jó a tanácsadód.” – írta a poszt mellé Peti.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.