Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

A Barca elnöke: Koeman jövőjét nem befolyásolja a mai eredmény

A Barca elnöke kijelentette, hogy Koeman jövője nem függ a Cádiz elleni mérkőzéstől.

Fotó: MTI/EPA/EFE/Andreu Dalmau
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Barcelona csütörtök este a Nuevo Mirandillába, a Cádiz otthonába látogat a bajnokság hatodik fordulójában. Joan Laporta elnök a mérkőzés előtt nyilatkozott Koeman jövőjéről. 

“Koeman jövőjét nem befolyásolja a mai eredmény. Támogatjuk az edzőt, azt akarjuk, hogy jól menjenek a dolgok.”  Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Laporta elmondta, hogy csak percekkel a sajtótájékoztató előtt tudták meg a holland tervét, miszerint felolvas egy nyilatkozatot, majd távozik, azonban tiszteletben akarták tartani a véleményét – írja a sport.es.

“Látjuk, hogy a csapat nem úgy teljesít, ahogy szeretnénk, mi pedig mindig a klub érdekeit előtérbe helyezve fogunk cselekedni”

– mondta az elnök. 

Hozzátette, hogy kevesebb beszédre és több munkára van szükség a siker érdekében. Még mindig a La Liga megnyerése a céljuk, és a játékosok a helyzet ellenére optimisták, napról-napra dolgozni akarnak, és nem tévesztik szem elől a célt. 

Fabrizio Romano információi szerint Pirlót nem keresték meg a katalánok Koeman helyére, Antonio Conte pedig azt tervezi, hogy jövőre egy új projekttel rukkol elő, hogyha egyetlen topcsapat sem hívja. 

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.