Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,57 Ft
Bitcoin
57,495 $

Survivor: Dani szerint Zsófi stílusa minősíthetetlenül alpári

Mintha csak magát ütötte volna ki a szigetről Dani, aki Bálintnál totálisan leírta magát, és immáron nem tartják a legerősebbek között.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az igazság az, hogy Dani nagyon átlátszó módon próbált szervezkedni, és ez nem vezetett sok jóra. Voltak korábban olyan taktikai húzásai, amik működtek, de talán túlságosan is elbízta magát, és nem számolt azzal, hogy nem mindenki hisz neki.

Sőt, a többség nemigazán hitt neki, jól bizonyítja mindezt az a beszélgetés is, amit Kabáttal folytatott, amelynek ideje alatt megpróbálta elérni, hogy kitegyék Zsófit. Elmondása szerint nem bírja a stílusát, ugyanakkor valószínűleg pontosan látta, hogy még nála is erősebb lehet. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Zsófi nem egy játékon bizonyult már a legjobbnak, legutóbb a védettségi játékon darálta be a mezőnyt, fizikálisan, mentálisan és ügyességi szempontból is nagyon egyben van, ami Danit is aggaszthatja.

Azt már egy ideje tudni, hogy ők ketten nagyon nincsenek jóban, de Zsófi ennek ellenére kész lett volna ideiglenes szövetséget kötni vele. Dani inkább túl büszke volt, és elmondta Zsófinak, hogy egyáltalán nem bízik benne, majd utána elsétált Kabátékhoz, hogy elmondja a társa tervét.

Survivor: Micsoda?! Bálint átölelve aludt Zsófival (videóval)

Kellemetlen másodpercek voltak ezek, amikor Dani elkezdte ecsetelni Zsófinak, hogy mennyire nem bízik benne, és tudjuk, hogy ez nála azonnal kiveri a biztosítékot, és így is lett. „Szerintem te előbb fogsz kitenni, mint Bálintot. Én nem vagyok hülye, és nem tartalak téged sem hülyének.”

Lapozó: 1 2

Bajnokok Ligája-győzelem esetén sem akarja megtartani Tuchelt a Bayern München

Hiába a jobb eredmények a Bajnokok Ligájában és a szurkolók egy részének tiltakozása, a Bayern München vezetősége új edzőt akar.