Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,36 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,50 Ft
Bitcoin
64,278 $

Séfek Séfe: döbbenetes, mit műveltek a versenyezők, hihetetlen (videóval)

Több olyan versenyző is volt a válogatón, akik szó szerint semmit nem tudtak a tányérokra tálalni, aminél nincs kellemetlenebb.

Fotó: Instagram/Séfek Séfe
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Séfek Séfe sem gyerekjáték, időre kell főzni, és nem hátrány, ha az adott versenyző teljesít is. Ennek a kettőnek a kombinációja hozza létre azt az ételt, ami akár továbbjutást is érhet. Keveseknek sikerül, mert mint mondtuk, magas a szint.

Ugyanakkor azt sem lehet mondani, hogy a versenyzők ne kapnának kellő időt, mert 1 óra alatt rengeteg mindent meg lehet csinálni, ráadásul saját maguk dönthetik el, hogy mit készítenek. Ezek után igen nagy előnyből indulhatnak, legalábbis ezt gondolná az ember. Soron kívül Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Gondolni egy dolog, megcsinálni megint más… A konyhában másképpen működnek a dolgok, főleg egy idegen helyen, tele kamerákkal. Sokszor a nyomás miatt hibáznak a versenyzők, de az mindennek a teteje, amikor semmit nem tudnak kitálalni.

Ilyen szexin csak Tóth Andi tud lazítani

Ennél nagyobb rémálom nem létezik, bár talán még mindig jobb, mintha csótányt szolgálnánk fel, vagy valamit, ami inkább közelít a moslék kategóriához, mert erre is volt példa, és a séfek rendesen kiakadtak.

Lapozó: 1 2

Nagy Márton szerint Magyarország az űripar egyik meghatározó szereplője lehet

A nemzetgazdasági miniszter szerint minden adott ehhez.

Erik ten Hag visszavágott José Mourinho megjegyzései után

Mourinho félig viccelődve azt mondta, soha nem kapott olyan szintű "támogatást", mint amilyet a holland élvez a Manchester Unitednél, most pedig ten Hag is reagált.

Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Vannak, akik szigorúbban büntetnék az állatkínzókat, de a törvény ezt nem mindig teszi lehetővé különböző enyhítő körülmények figyelembevétele okán.