Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Survivor: videón Zsófi zseniális játéka, brutálisan erős ez a lány

Zsófi megállás nélkül harcol, menetel és küzd, nem adja fel, amivel egyértelműen ő az egyik legerősebb játékos a Survivor-nek.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zsófi a lányok közül biztosan messze a legerősebb, mentálisan és fizikálisan is. Remek taktikai érzéke van, bár a kora miatt néha kissé elviszi a hév, és olyan stílusra vált, ami nem biztos, hogy kifizetődő.

Az azonban vitathatatlan, hogy szívből játszik, de ésszel és taktikusan. Mindvégig a győzelem lebeg előtte célként, ami miatt már nagy áldozatokat hozott. Maximálisan megérdemelné a végső győzelmet és a hatalmas pénznyereményt. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Számára az lenne a legideálisabb, ha egy lány ellen küzdene meg, de már Bálint ellen is bizonyította, hogy a fiúk sem okoznak számára problémát. Bálint valószínűleg a legerősebbnek tartja magát, ám Zsófi még nála is jobb lehet.

Survivor: Gáspár Evelin nem kímélte Danit a Holtak Szigetén, aki ezt most csúnyán benézte

A legutóbbi védettségi játékon gyakorlatilag esélyt sem adott a társainak, miközben Bálintnak a tüzet sem sikerült meggyújtania, de nem ő volt az egyetlen. Zsófi elsőként lobbantotta lángra a farakást, és futott is a vízért a lyukas vödörhöz, hogy a tűz a magasba emelkedjen és leégesse a kötelet.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.