Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,19 Ft
Font
453,37 Ft
Bitcoin
61,616 $

Séfek Séfe: így bukott le Tóth Gabi, viszont a pörköltje ott volt a szeren (videókkal)

Tóth Gabi váratlan felbukkanása csak tovább színesítette a műsort, ahol a séfek folyamatosan válogatják a versenyzőket a folytatásra.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Krausz Gábor és Wolf András felesége vendégversenyzőként vettek részt a legutóbbi adásban. Természetesen erről Gábor és András semmit nem tudott, így érdekes volt látni, hogy az ízek alapján kiszúrják-e a dolgot.

Gabi is nagy erőkkel készült a feladatra, és egy igazi hazai ételt készített. A pörkölt a magyarok egyik kedvence, bár az énekesnő is elismerte, mivel a séfek nagyon szigorúak, nem lesz könnyű dolguk. Valóban nem volt könnyű dolguk, mert időre főzni soha nem az. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

Az egyik oldalon egy főétel készülhetett el, míg a másikon egy desszert, ami András feleségének nevéhez fűződött. Gabi számára is új volt a helyzet, sokkal nagyobb stresszben főzött, mint eddig bármikor, a körülmények teljesen mások voltak.

Ilyen kecsesen mozog Metzker Viktória a Dancing with the Stars 2-ben ( videó)

Természetesen nem akart csalódást okozni, és izgult, hiszen Gábor is kemény kritikákat szokott megfogalmazni a versenyzőkkel szemben. Miután megérkezett a pörkölt az asztalra, a séfek nekikezdtek a kóstolásnak, és meglehetősen jó véleményeket fogalmaztak meg az ételről.

Gabi nem akart hinni a füleinek, kissé zavarba is volt, mert valóban tartott attól, hogy darabokra fogják szedni az ételét, hiszen a séfek nem tudták, hogy kik a készítők. Legalábbis az elején, majd szép lassan kirajzolódott számukra a kép.

Lapozó: 1 2