Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,903 $

Nem hiszed el, mennyire szexi ebben a ruhában Tolvai Reni, aki az év legszexibb előadója lett

Reni ismét nagyon nagyot ment, ezúttal egy különleges szettben, ahol a dekoltázs is fontos hangsúlyt kap, mint általában.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni egyenesen kivirágzott az elmúlt több mint egy évben. Nagyon nagy átalakuláson ment keresztül, és ez olyasvalami, amire szintén büszke lehet a karrierje mellett. Sok embernek mutatott példát, hogy mindent elérhetnek, ha igazán akarnak.

Az ember alapjában véve nagy küzdő, és minden szükséges tulajdonság megvan benne, ami lehetővé teszi, hogy folyamatosan fejlődjön. Nincs is szebb dolog a fejlődésnél, mint testi, mind mentális oldalon. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Sokszor a kettő ugyanazt jelenti, legalábbis, ha a fizikális fejlődést hasonlítjuk össze, mert közben az elme is fejlődik, fordítva ez nem feltéten igaz. A legjobb kombináció, ha mindkettő megvan, mint például Reni esetében.

Mindig meg tud lepni bennünket valami újjal, valami egészen szédítővel. Az utóbbi időben a szakításáról írtak a lapok, legutóbb például egy agresszív zaklatójáról számoltak be, ami nem ritka a sztárok világában.

Lapozó: 1 2