Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,53 Ft
Font
453,95 Ft
Bitcoin
64,245 $

Vezetés közben a térképet bámulta, halálra gázolt egy biciklist

Közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emeltek vádat azzal a férfival szemben, aki figyelmetlensége miatt halálra gázolt egy kerékpárost.

Illusztráció/Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A vádlott 2021. február 18-án, 12 órakor, az évszaknak megfelelő borult időben, nappali, természetes fényviszonyok között egyedül közlekedett a munkáltatója tulajdonában lévő furgonnal Debrecenben – írta az ugyeszseg.hu.

Egy útkereszteződés előtt a férfi a jármű középső ülésén lévő térképet figyelte, így későn vette észre az előtte, vele azonos irányban, az úttest jobb szélén kerékpározó sértettet, ezért a teherautó jobb oldali első részével fékezés nélkül nekiütközött. Az ütközés következtében a sértett a kerékpárról az aszfaltra esett, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

A vádlott KRESZ szabályszegő magatartása miatt következett be a baleset és a sértett halála. Az ügyben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozott.

A Debreceni Járási Ügyészség a vádlott ellen halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon.

A járási ügyészség a büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban indítványt tett arra, hogy a járásbíróság tárgyalás lefolytatása nélkül, az iratok tartalma alapján a vádlottat felfüggesztett fogházbüntetésre ítélje és meghatározott időre tiltsa el őt a közúti járművek vezetésétől.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Így startolt el a forint hétfő reggel

Nézzük meg közelebbről, hogyan kezdte a napot a forint hétfő reggel, a hét első napján a devizapiacon.

Nem bírt a Juventus az AS Romával

Az AS Roma és a Juventus vasárnap este feszült egymásnak a Seria A 35. fordulójában, és ugyan a vendégek nem bírtak a hazai csapattal, a rómaiak húzták a rövidebbet.