Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Nem vehetnek részt a világbajnokságon a be nem oltott futballisták?

A 2022-es katari labdarúgó világbajnokság szervezői kitiltanák a nem teljes körűen beoltott játékosokat és szurkolókat a tornáról.

Az al-Bajt Stadion, a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság nyolc arénájának egyike a fõvárostól, Dohától mintegy 50 kilométerre északra fekvõ al-Korban 2019. december 17-én. Az elhúzható tetejû stadionban 60 000 ülõhely várja a szurkolókat. MTI/EPA/Ali Haider
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A 2022-es katari labdarúgó világbajnokság szervezői kitiltanák a tornáról azokat a focistákat, akik nincsenek teljes körűen beoltva, valamint hasonlóan cselekednének az országba érkező szurkolókkal kapcsolatban is. 

Katar 2022. november 21. és december 18. között ad otthon a következő foci vb-nek, és szigorú szabályokkal igyekszik megelőzni a koronavírus terjedését a torna során.  Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A legújabb információk szerint a stadionba csak azok léphetnek be, akár játékosok, edzők, csapattagok, szurkolók, akik legalább két hete felvették a koronavírus elleni oltás második dózisát – írja az Origo.

Annyi kiskaput azonban hagynak, hogy három naponta produkált negatív teszttel az oltáskötelezettség kiváltható. 

A napokban az angol élvonalban szereplő Newcastle United vezetőedzője, Steve Bruce elmondta, hogy a Premier League-ben számos játékos nincs beoltva, a klub egyik kapusa, Karl Darlow nemrég három napot töltött kórházban fertőzésgyanúval.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.