Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Teljes útlezárás az M1-esen, szalagkorlát és kamion közé szorult egy autó

Ezúttal Győrnél történt a baleset, amelynek következtében ketten az összetört autó fogságába estek, a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk őket.

...svg content...Fotó: Pixabay
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két kamion is ériontett volt a balesetben: Két kamion és egy személyautó érintett abban a balesetben, amely az M1-es autópálya 123-as kilométerszelvényénél történt, Győr térségében, a Budapest felé vezető oldalon.

Az esetleges sérültek állapotáról egyelőre nincs információ: A baleset következtében a személyautó a szalagkorlát és egy kamion közé szorult, a járműben ketten bent rekedtek, a győri hivatásos tűzoltók mindkettőjüket kiszabadították. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Drámai részletek a dunaújvárosi horrorbalesetről: emiatt történhetett a tragédia

Az érintett útszakaszon már dolgoznak a hatóságok: Az esethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszon forgalmi akadályt okoz a baleset. A rendőrség közleménye: Közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 124-es kilométerszelvényében Győr-Ménfőcsanak külterületén 2021. szeptember 22-én 10 óra 10 perckor.

A rendelkezésre álló adatok szerint a Budapest felé vezető oldalon két kamion és egy személygépkocsi ütközött. A balesetben két személy megsérült, őket a mentők kórházba szállítják. A rendőrség az adott útszakaszon a szemle és a műszaki mentés idejére az autópálya ezen szakaszát teljes szélességben lezárták, ezért torlódásra kell számítani.

FRISSÍTÉS: A balesettel érintett útszakaszon a rendőrök a külső- és leállósávot megnyitották a közlekedők részére.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.