Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,58 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,32 Ft
Bitcoin
63,272 $

Survivor: Gáspár Evelin lett a magyar MacGyver a Holtak Szigetén (videóval)

Evelin azonnal megragadta a lehetőséget, és egy pillanatig sem esett kétségbe, gyorsan szervezkedni kezdett Catherine társaságában.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Evelin számára nem éppen úgy alakultak a dolgok a legutóbbi játékon, mint azt várta. Sok néző kárörvendőek reagált, mivel közvetlen azután került a Holtak Szigetére, hogy kiejtette volna Zsoltot, az egyik legerősebb játékost.

Evelin még halálos fenyegetéseket is kapott, amiben már korábban is volt része. Azt azonban el kell ismerni, hogy nagyszerűen működött a terve, amit tökéletesen kivitelezett a szövetségeseivel, miközben Zsolt még csak szavazatot sem várt magára. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Alex és Máté is ledöbbent, nem akarták elhinni, ami Zsolttal történt. Időközben tíz versenyző új szigetre került, ahol jobbak a körülmények, míg Evelin és Catherine minden eddiginél nomádabban él a Holtak Szigetén.

Győzike lánya nem esett pánikba, nagyon hamar magához vette a kezdeményezést, mintha csak ő lenne a magyar MacGyver. Remek dolgokat talált ki, és sokkal önállóbbnak tűnt mint eddig bármikor, hiszen csak ketten vannak a szigeten.

Catherine sem az a fajta karakter, aki villát épít egy szigeten és mindent tudna a környezetről, de igyekezett segíteni a barátnőjének. „Két hajótörött egy csónakban, egy lyukas csónakban el fog süllyedni.” – mondta Evelin.

Lapozó: 1 2