Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Survivor: Zsófi megmondta a frankót, Sabira elkezdett szervezkedni mögötte

Sabira reggelre már stílust váltott Zsófival szemben, de nem felejtette el azt, hogy hogyan viselkedett vele korábban.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sabira mindenkivel igyekszik jóban lenni, ami gyakorlatilag lehetetlen, és ugyanúgy veszélyben érezheti magát. A legutóbbi törzsi gyűlésen megpróbálták kirakni, ami sikerült is volna, ha Evelin nem terveli ki Zsolti kiesését.

A lány sokat köszönhet Zsófinak, ám ennek ellenére nagyon furcsán viselkedett vele az új sziget első napján. Zsófi úgy döntött, lemond a királyi vacsoráról, hogy megkaphassa a védettséget érő amulettet, amivel megvédheti magát. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Úgy érezte, Sabira nem viselkedett vele szemben fair módon, és olyan stílust engedett meg magának, amivel átlépte a határt. Másnap reggel Zsófi ennek hangot is adott, és elmondta a társának, hogy nagyon nagyot csalódott benne.

„Tudod Sabira, nagyon nagyot csalódtam benned.” Sabira azzal magyarázkodott, hogy ő látta, Zsófi ellenszenvet fog kelteni a döntésével, és ez így is lett. „Azért nem mentem oda, mert kellenek a szövetségesek, és kell az, hogy igenis tudjunk egymással beszélgetni, mindenkivel. Élvezni akartam egy picit az életet, mert nagyon-nagyon le vagyok szedálva.”

Survivor: folytatódik Zsófi és Bálint ismerkedése a szigeten (videóval)

Sabira bocsánatot kért a stílusért, ami valóban nem volt szép tőle, de szerette volna elengedni magát, és nem mással foglalkozni. Nem akart azzal foglalkozni, hogy másnak mire van szüksége, mert fordított esetben ő nem kérte volna meg Zsófit, hogy vigyen neki valamit.

Lapozó: 1 2

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.

Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Bayern München látja vendégül a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén kedd este.