Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Eddig nem látott szelfi Majkáék nagy esküvőjéről

Tilla is jelen volt a nagy napon, ez nem is lehetett kérdés, remek a kapcsolata Majkával, sokat dolgoztak együtt a TV2-nél.

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vannak páran, akik Magyarországon is képesek voltak megvalósítani az „amerikai álmot”, és nagyon mélyről törtek fel a csúcsra. A megfelelő időben mutatták meg a tehetségüket, és onnan már nem volt megállás.

Kitartásuknak köszönhetően sorra kapták a nagyobbnál nagyobb lehetőségeket, és ez Majka esetében sem volt másképp. A rapper karrierje a televízióssal lett teljes, és ezen a területen is az egyik legnépszerűbb lett. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Miután a családjában is minden rendben van, rendkívül boldog lehet, talán erre gondolunk, ha szóba kerül, hogy „tökéletes élet”. Nyilván minden ember életében vannak nehéz időszakok, de a család ott van mögötte, ahogyan az volt Peti esetében is, amikor például a COVID padlóra küldte.

Séfek Séfe: az egyik versenyző „nagyon szexuálisnak” nevezte Tóth Gabi férjét

Ezt már sikerült maga mögött hagynia, és nemrég elvette élete párját, akit nagyon régóta hívhat a szerelmének, és gyermekei édesanyjának. Az egyik legjobban várt esemény volt, amelyről egyre több képet osztanak meg.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.