Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

Kiderült, melyik korszakban fog játszódni a Battlefield 6

A DICE fejlesztésben lévő multiplayer játéka visszatérhet a régebbi epizódok helyszíneire.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A DICE fejlesztésben lévő multiplayer játéka visszatérhet a régebbi epizódok helyszíneire.

Az egyik bennfentes szivárogtató, Tom Henderson Twitter-bejegyzéséből kiderült, hogy a Battlefield 6-ban valószínűleg a sorozat harmadik részének modern kori színtereit vehetik alapul. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

A pletykákat a videójátékiparban otthonosan mozgó újságíró, Jeff Grubb is megerősítette, így szinte biztos, hogy a gamerek rendkívül boldogok lesznek, ha megtudják majd az EA-től a hatodik epizódról szóló hivatalos információkat.

Henderson hozzátette, hogy egyértelműen egy vadonatúj játékon dolgozik a DICE, nem pedig a Battlefield 3 remasteréről lehet szó.

A Battlefield 3 napjainkban játszódik és egy képzeletbeli harmadik világháborús környezetet alkottak meg benne, ahol az amerikai és az orosz hadsereggel kell megvívnunk egymással. A Battlefield 4-ben folytatódott a sztori, majd a későbbi Battlefield 1-gyel az első világháborúnak állítottak emléket, végül a Battlefield 5-tel visszatértek a klasszikus második világháborús helyszínekhez.

Az Electronis Arts már bejelentette, hogy a Battlefield 6 PS5-re és Xbox Series X-re egyaránt érkezik, és előreláthatólag az elkövetkező két évben készülhet majd el a game. Az FPS szerelmesei tehát örülhetnek, ugyanis a multiplayer lövöldözős játékok gyöngyszemének tartott széria ismét újjáéledhet.

Kapcsolódó hír:

https://liner.hu/lenyugozo-ps5-kezeloi-feluletet-mutattak-be-video/

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.