Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,46 Ft
Euró
388,31 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
63,463 $

Söröshordó okozta a születésnapos férfi halálát

Egy férfi meghalt a saját születésnapján Brazíliában, amikor felrobbant egy söröshordó, amelyet megpróbált megjavítani.

Fotó: Unsplash/Louis Hansel
Külföld

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A 43 éves Gilson do Nascimento meghalt, miután a fémdarabok fejbe verték, miközben megpróbálta elérni, hogy a csapból sör jöjjön. A berendezést egy születésnapi összejövetelre bérelte Compo Vom városában. 

Az unokahúga azt mondta a helyi médiának, hogy probléma volt a sörcsappal, és Gilson, akinek lakatosüzlete volt, a kölcsönző cég segítségével nekiállt megjavítani – írja a Metro Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

„Felhívta őket, és utasításokat adtak neki, hogyan kezdje el javítani, amíg meg nem érkeznek, hogy ne csak hab, hanem sör is jöjjön a csapból“  

– mondta a rokon.

A rendőrség szóvivője elmondta, hogy bár az esetet balesetként kezelik, a tanúkat kihallgatták, és boncolást kértek. 

Gilson unokahúga szerint a családot nagyon megrendíti az eset, amely hat évvel azután történt, hogy a férfi két hónapot töltött az intenzív osztályon rák miatt. 

Az érintett sörfőzdét és a Chopp Express szállítócéget vizsgálják, azonban a Chopp Express ügyvédje elmondta, hogy a cég tájékoztatta az ügyfelet, hogy ne nyúljon a berendezéshez, mivel egy szakember már úton van, hogy megoldja a problémát. Az ügyvéd szerint, amikor a cég képviselője megérkezett, a hordó már felrobban, az áldozat a helyszínen meghalt. 

Új tanulmány erősítette meg a sötét anyag létezését

A Kaliforniai Egyetem Irvine csapata által vezetett friss kutatás erős bizonyítékokat szolgáltat a sötét anyag létezésére.