Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Exatlon-Livi ugrálókötelezés közben is rendkívül szexi

Livi ezúttal az ugrálókötelezésről írt pár sort, csatolván mellé egy képet, amin természetesen ő maga szerepel, közel csúcsformában.

...svg content...Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Török Lívia, az Exatlon Hungary harmadik évadának egyik legnépszerűbb versenyzője úgy szívja magába a sport szeretetét, mint a levegőt. Ez meg is látszik a formáján, és még nagyon sokáig szeretne hasonlóan működni.

Számára az egészség nem kérdés, hanem egy természetes dolog, akárcsak a mozgás. A kettő összefügg egymással, és ha megtalálunk az egyensúlyt, akkor páratlan eredményeket tudunk elérni, legyünk bármilyen korúak is. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

„Amilyen komolytalannak látszik az ugrókötelezés, olyan jelentős mennyiségű pozitív egészségügyi hatást képes kifejteni.” – kezdte legújabb posztjában Livi. A fiatal lány mindig igyekszik valami pluszt hozzáadni az edzéseihez, hogy a teste semmit se szokjon megy, és folyamatosan fejlődjön.

Séfek Séfe: az egyik versenyző „nagyon szexuálisnak” nevezte Tóth Gabi férjét

„Minden küzdősport egyik alap feladata. Fejleszti a koncentrációs és koordinációs készséget, hiszen miközben csinálod, végig figyelned kell a kezed és a lábad helyes mozgására, az egyensúlyod megtartására.”

Lapozó: 1 2