Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Palvin Barbi megmutatja, hogyan kell igényesen szexinek lenni

Sok olyan veleszületett tehetsége lehet a világhírű modellnek, amik miatt még különlegesebben mutat a képeken, mint bárki.

...svg content...Fotó: Instagram/Palvin Barbara
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Számtalan olyan tulajdonság játszik szerepet abban, hogy valakit világhírű modellnek hívjunk. Sok olyan alaptulajdonság van, amik szükségesek ehhez a szakmához, és itt most nem a külső jegyekre gondolunk.

Nyilván az is fontos, hogy kinek, milyenek a méretei, különösen a magassága, de mindennél fontosabb a kisugárzás, hogy az mennyire jön át egy képen. A divatházak pontosan ezeket a különleges kisugárzásokat keresik. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Ha megvan benned ez a fajta különleges kisugárzás, és kész vagy sokat tanulni, illetve erős vagy mentálisan, akkor nyert ügyed lehet. Nyilván ez nem ilyen egyszerű, mert a szerencse is a faktorok között van, de általában szerencsések azok az emberek, akik különlegesek, mert rájuk találnak.

Palvin Barbi átalakult, Wonder Womanként is tökéletes, látnod kell

Palvin Barbi nem véletlenül a világ egyik leghíresebb modellje, immáron hosszú évek óta. A különleges kisugárzása páratlan, egyedi és olyasvalami, ami még nagyon sokáig a csúcson fogja tartani.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.