Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,94 Ft
Euró
391,71 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
62,596 $

Álarcos énekes: Szandi jódlizva énekelte el a Wellhello slágerét, ez volt a büntetése

Még szerencse, hogy Szandi büntetést kapott, máskülönben nem hallhattuk volna ezt a slágert ebben a különleges feldolgozásban.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Álarcos énekesben is javában zajlanak az események, folyamatosan jönnek az új epizódok, és hamarosan az X-Faktor jubileumi adása is elindul. Az új nyomozócsapat eddig nem járt sok sikerrel, bár legutóbb szereztek egy fontos pontot.

Fluor Tomi tökéletesen érzett rá arra, hogy ki van a Zsiráf jelmeze alatt, aki Nemazalány volt. A csinos és szexi fiatal énekesnő mindent megtett azért, hogy ne ismerjék fel, de Tomi résen volt, és tökéletesen tippelt. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

Szandi is megpróbált nagyot húzni, méghozzá azzal, hogy bedobja a szuperkártyát, melynek segítségével akár azonnal leleplezhetnek valakit, de csak abban az esetben, ha jól tippelnek, máskülönben büntetés jár érte.

Álarcos énekes: képgaléria Szabó Zsófi nagyon szexi szettjéről

Szandi olyannyira magabiztos volt, és egyúttal kíváncsi is, hogy most először felhasználta a kártyát, amivel nem ért célt, mert rossz volt a tippje. Ezután vállalnia kellett a büntetést, ami egyúttal történelmi jelentőséggel is bírt.

Lapozó: 1 2