Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,033 $

Fásy Zsüli látványos sminkje és különleges fülbevalója a hétvége kedvence

Nem véletlenül mondják azt a férfiak közül sokan, hogy Fásy Zsüliett testesíti meg számukra az álomnőt, aki imádja a divatot, és érzi is.

Fotó: Instagram/Fásy Zsüliett
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy dolog imádni a divatot, és érteni is, de Zsülinek ezzel sincs gondja, minden apró kis részletre odafigyel, és a végén mindennél erősebb az összhatás. Sokkal nagyobb teret érdemelne a közösségi médiában, bár az is lehet, hogy különösebben nem foglalkozik ezzel.

Azt azonban mindenképpen jó látni, hogy másokkal ellentétben nem görcsöl rá a témára, nem oszt meg kényszeresen tartalmakat, csak saját magát adja. Páran példát vehetnének róla, mert a világ nagyon más irányt vett. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Az Instagramon milliók vannak, akik egy totálisan más arcot mutatnak, kényszeresen mosolyognak, vagy olyan tartalmakat osztanak meg, amelyekhez igazán közük nincs. Nem minden esetben kifizetődő a like-vadászat.

Radics Gigi szexibb, mint valaha

Zsüli más, egy posztján sem érezni azt, hogy mesterkélt lenne, távolról sem. Nem tartozik a legaktívabb sztárok közé, ugyanakkor azt sem mondhatjuk, hogy szökő évente posztolna magáról, mert nem.

Lapozó: 1 2

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.