Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

A Barca és a Real Madrid is megtámadja a megállapodást

A Barcelona, a Real Madrid és az Athletic Bilbao vitatja a CVC befektetési alap és a La Liga közötti megállapodást – derül ki az FC Barcelona közleményéből, amelyben azt is állítják, hogy a megállapodás törvénysértő.

Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Barca hivatalos közleményben tudatta, hogy a Real Madriddal és az Athletic Bilbaóval közösen megtámadták a megállapodást a Liga és a CVC magántőke- és befektetési tanácsadó cég között. A bejelentés azután történt, hogy a klub arra a következtetésre jutott, hogy ez nem előnyös számukra. 

„Az FC Barcelona, az Athletic Club és a Real Madrid CF kijelenti, hogy megtámadták a La Liga közgyűlése által 2021. augusztus 12-én elfogadott megállapodást a La Liga és a CVC jövőjéről, mivel ez a megállapodás megsérti az alkalmazandó szabályozásokat, többek között az 5/2015. sz. királyi rendeletet, valamint egy közismerten szabálytalan és tisztességtelen eljárás keretében fogadták el, és nem tartották tiszteletben az e célból szükséges minimális garanciákat, amelyek különösen fontosak egy ilyen jelentőségű és időtartamú művelet esetében“ Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

– írja az FC Barcelona. 

A Marca arról számol be, hogy a klub második nyilatkozatában rámutatott, hogy azután hozták ezt a döntést, miután tanulmányozták, hogy nem kedvez a klubnak. 

„A gazdasági bizottság arra a következtetésre jutott, hogy a CVC-vel kötött La Liga-megállapodás nem kedvez az FC Barcelona számára sem a költségei, sem a kompenzáció, sem az időtartama, sem a benne foglalt kötelezettségek szempontjából.“

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.