Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,29 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,283 $

Sztárban Sztár leszek! Balhé a stúdióban, a másik versenyző el akarja hagyni az országot

Az egyik versenyző olyannyira felkapta a vizet, hogy szándékosan földre dobta a mikrofonját, míg egy másik rapper olyannyira kiakadt, hogy el akarja hagyni az országot.

Fotó: Instagram/Sztárban sztár
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárban Sztár leszek! második évadára is rengetegen jelentkeztek, sok különleges tehetséget láthattunk a válogatókon. Százával érkeztek, de csak kevesen kaphatták meg a nagy lehetőséget, hogy ott legyenek a következő körben.

Természetesen az önjelölt rapperek is képviseltették magukat, és nem mindenki volt a helyzet magaslatán. Sokkal inkább az önbizalom dolgozott bennük, mint a tehetség, ám ennek ellenére meg akarták mutatni. Soron kívül Több mint ezer ismeretlen objektumot azonosítottak a Naprendszerben

Sorra jöttek a rapperek, és nagyon jól adták elő magukat, ám amikor elkezdődött a produkció, azonnal tudni lehetett, hogy ennek nem lesz jó vége. Nem mindenki viselte túl jól az elutasítást, vagy a kritikát.

Sztárban Sztár leszek! Az év egyik legmeghatóbb produkciója, padlót fogtunk (videó)

Az egyik versenyző például ledobta a mikrofonját, és kisétált. Nem kicsit ment fel benne a pumpa, noha alig lehetett érteni a szöveget. Többekben egyáltalán nem volt ahhoz tehetség, hogy ismertebb rapper legyen, mégis úgy adták elő magukat, mint anno 2Pac.

Lapozó: 1 2

Kínos vereséget szenvedett a Manchester United, még mindig nem rúgták ki Ten Hagot

Nagyon úgy tűnik, nincs olyan eredmény, ami után ne rúgnák ki Ten Hagot, legutóbb a Crystal Palace ellen szenvedtek kínos vereséget.

Újabb vizsgálatot indítottak a Boeing ellen

Az Egyesült Államok Polgári Légiközlekedési Hivatala (FAA) vizsgálatot indított a Boeingnál, hogy megállapítsa, helyesen hajtották-e végre a 787-es Dreamliner típusú repülőgépek szárny és törzs közötti csatlakozásainak kötelező ellenőrzéseit.