Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,22 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,805 $

Survivor: Alex ordibálni kezdett Sabirával Zsolt kirúgása után

Várható volt, hogy robban a bomba, és úgy tűnik, Máténak Alex maradt az egyetlen igazi szövetségese, noha korábban épp őt próbálta meg kijátszani.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden percben változnak a szövetségek a Survivor szigetén, szó szerint senki nem érezheti biztonságban magát, és azzal, hogy Gábor, majd Tibor is feladta, miközben két női játékos tért vissza a helyükre, nagyon rossz helyzetbe kerültek a fiúk.

Zsolt magabiztosan ment el a törzsi tanácsra, nem számított szavazatra, majd ehhez képest kirakták a játékból, köszönhetően annak, hogy Evelin látta meglátta a lehetőséget a női szövetségben Zsófiék által, és lépett. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Ezzel kvázi átvette a törzs irányítását, és mindezt úgy, hogy Alex, Máté és Zsolt sem tudott róla. A folytatás még érdekesebbnek ígérkezik, mert jön a következő egyesítés, de nem a megszokott formában.

Survivor: sokkoló arcok a kiszavazáson, Sabira nagy mosolya, Máté és Dani nem akarta elhinni (videó)

Egyre több csavart visznek bele a játékba a készítők, és ez most sem lesz másképp. A következő feladatnak komoly tétje lesz, mert aki elsőként esik ki, az nem kerül be az egyesült törzsbe. Az előzetesben látni, hogy Sabira már a könnyeivel küszködik, annyira nem bírta tartani a rudat.

Lapozó: 1 2