Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,598 $

Palvin Barbi és szerelme: tökéletesek együtt

Joggal mondhatjuk azt, hogy Barbiék megtalálták a másik felüket egymásban, szimplán jó rájuk nézni, és reméljük, hosszú időn át együtt maradnak.

Fotó: Instagram/Palvin Barbara
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A mai világban sok minden nehezebbé vált, mint korábban, és ez a kapcsolatokra is igaz. A generációs különbségek óriásiak, és a felgyorsult világunk is rossz hatással van a társkeresésre, amit a saját bőrén tapasztal az ember.

Ez nem arról szól, hogy „régen minden jobb volt”, mert nem, de az erősen szembetűnő, hogy több az egyedülálló ember, vagy az olyan kapcsolat, ami láthatóan nem működik, mégis egymást idejét rabolják. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

Valamiért az ember csak nehezen lép ki a rossz kapcsolatokból, mert újabb és újabb esélyt ad, vagy nem elég magabiztos, noha odakint számtalan olyan nőt és férfit találni, aki ideális lehet számunkra. Nyilván egyszerűnek hangzik, de mindig próbálkozni kell!

Sok más esetben pedig a képeken keresztül is látni, hogy mennyire összeillik két ember, mint például Palvin Barbi és párja. Régóta alkotnak egy párt, nagyon szeretik egymást, és tökéletesen mutatnak egymás mellett.

Lapozó: 1 2

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.

A Mourinho-korszakot idézte a Chelsea, 5-0-ra nyertek

Nagyon súlyos vereséget mért a Chelsea a West Ham Unitedre, akik valószínűleg hamarosan edzőt fognak váltani.