Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Elegáns dizájnt kapott az Oppo vadonatúj készüléke

A hivatalos bemutató előtt egy héttel lehullott a lepel az Oppo K9 Pro okostelefonról, ami elérhető árával megbolygathatja a piacot.

Oppo
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A GSM Arena magazin beszámolójából kiderült, az új Oppo mobiltelefon egyedi külsejével akár a riválisokat is megizzaszthatja, már ha hihetünk a gyártó szlogenjének és reklámjainak.

Az okostelefon egy 64 megapixeles főkamerát kapott, amely mellé egy 8 megapixel felbontású és egy 2 megapixeles szenzort szereltek – az előbbi egy ultraszéles látószögű lencse lehet, míg az utóbbi egy mélységi kamera. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Az Oppo K9 Pro a gyártó szerint „eszméletlen teljesítményre” lesz képes, köszönhetően a szívében duruzsoló Dimensity 1200 lapkakészletnek, ami 3 GHz-es órajelével valóban combosra sikeredett.

Ha hozzávesszük a belsejébe pakolt 12 GB RAM memóriát, valamint az ízléses kialakítású, hatalmas OLED kijelzőt, akkor valóban ki lehet jelenteni, hogy egy olyan készülékről van szó, ami felpezsdítheti a mobilpiacot.

Fotó Oppo

A hivatalos bejelentés egyébként szeptember 26-án lesz, az online show-t az Oppo hivatalos csatornáin nézhetjük végig.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.