Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,95 Ft
Euró
390,85 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
60,459 $

Majoros Hajnalka szívbemarkoló vallomása Majkához

Hajni ismét egy nagyon érzelmes és szívbemarkoló vallomást intézett Majkához, a férjéhez, élete párjához, aki rendkívül fontos számára.

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Már több mint 10 éve vannak együtt, az egyik leghíresebb sztárpár Magyarországon. Az esküvőjüket pár héttel ezelőtt tartották, így már ebben a formában is összekötötték az életüket, igazi álomlagzit rendeztek.

Nem sokkal az esküvő után Hajni egy végtelenül érzelmes levelet osztott meg, amelyben köszönetet és hálát mondott a férjének. Még fél óra sem telt el, már majdnem 9 000 like-nál járt a bejegyzés, rengetegen gratuláltak nekik. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

„Köszönöm. Számodra ez a szó nagy jelentőséggel bír. S valóban, ez a szó nem lehet elcsépelt. A sok-sok köszönet és az azt kiváltó tett változtatja a másikat hálával telt emberré.” – kezdte az érzelmes bejegyzését Hajni a hivatalos Instagram oldalát, aminek közel 345 000 követője van, és sok érdekes tartalmat találni rajta.

„Mert megtanultam, hogy a hála egy olyan érzet, melyet nem kell szégyellni, nem kell magamba zárni, és elbújtatni a másik elöl, mert esetleg gyengének tűnnék a másik szemében. Igen, jól ismersz, és igen, azzá váltam, aki mindig is lenni akartam.”

„Segítettél értékelni és átértékelni, elfogadni és megbocsátani. Ezért is hálás vagyok. De ez csak egy kis része az egésznek, hiszen a hálámat nem tudom jobban kifejezni, mint hogy hozzád kötöm az életemet, amit megszerettettél velem.”

Totem: nem várt fordulat a döntő előtt, ezt most senki sem érti

„Mert szeretem az életem és szeretem, hogy a része voltál, vagy és leszel. Adtál hitet, lelki biztonságot és jövőképet. Emlékszel? 11 éve történt… Azt mondják gombócból is sok, de ezekből az évekből nem az. Egyáltalán nem sok. Tudom, szerinted ez 100 évnek is megfelel.”

Lapozó: 1 2