18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Rendőrök mentették meg egy férfi életét, miután szerelmi bánata miatt megvágta saját karját

Egykori párja nem akarta visszafogadni a férfit, ezért egy késsel súlyos sérülést okozott saját magának.

Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra pénteken délután érkezett bejelentés arról, hogy egy 48 éves férfi szerelmi bánatában egy késsel megvágta a saját karját.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei felkeresték a férfi korábbi élettársát Farkaslyukon, aki az egyenruhásoknak elmondta, hogy vitába keveredtek, mert nem akarta visszafogadni korábbi partnerét. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Az elkeseredett férfi ezek után súlyos sérülésnek minősülő vágást okozott a saját karján, majd a mentőszolgálat kiérkezését követően a helyszínről a közeli erdőbe szaladt – olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság police.hu oldalon megjelent közleményében.

Az egyenruhások azonnal elkezdtek a férfi után kutatni, akit több kilométerre a helyszíntől, Ózdon találtak meg. A rendőrök azonnal megkezdték a férfi ellátását, melynek során a vágott sérülésen szakszerű nyomókötést alkalmaztak, és a karját a feje fölé emelték.

A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a sérültet kórházba szállították.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.