Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,709 $

Októbertől kaphatóak az Ikea korszakalkotó gamer kiegészítői

Bő két hét múlva bekerülnek a svéd bútorlánc kínálatába az Asus ROG brandjével közösen megalkotott gamer kiegészítők.

Ikea
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az Ikea kifejezetten gamereknek szánt asztali kiegészítői igencsak dizájnosra sikeredtek, bár módfelett a zsebünk mélyére kell nyúlnunk, ha szert kívánunk tenni az egyedi külsővel ellátott tartozékokra.

A svéd vállalat legújabb pohártartója 10 dollárba kerül, míg az egérkábel-vezető szerkezetért 12,99 dollárt kérnek, miközben a gamer székjeik 349 dollárt kóstálnak, de ki ne akarna magának egy különleges asztalt is melléjük, ami potom 599 dollárért cserébe megvásárolható. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Az Ikea tehát jól láthatóan bekeményített játékosfronton is, hiszen összesen 30 termékkel kíván berobbanni a piacon, és jó eséllyel meg fogják állni helyüket ezek az igényes kellékek, hiszen a konkurens cégek idén finoman szólva is lazsáltak, már ami a kiegészítők frissítését illeti.

Természetesen nem is az Ikeáról lenne szó, ha kimaradnának a sajátos terméknevek, az egyik speciális, erős fénnyel rendelkező lámpát például Lånespelare Gyűrű néven hozták forgalomba, ami mostantól kedvező áron, csupán 34,99 dollárért a miénk lehet.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.