Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,89 Ft
Euró
387,70 Ft
Font
450,71 Ft
Bitcoin
61,119 $

Survivor: eszméletlen fordulat és sokk, itt a következő kieső

Megtartották az új törzsi tanácsot, aminek a végén kiderült, hogy ki az a játékos, akinek távoznia kellett a játékból.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt valamivel több mint egy hétben megannyi fordulatot hozott a Survivor új évada. Azzal, hogy újraosztották a csapatokat, minden megváltozott, méghozzá egy szempillantás alatt, és kevesen érezhetik magukat biztonságban.

Állandóan mennek a háttérben a szervezkedések, és sosem tudni, hogy kiben lehet megbízni. Egyik pillanatban még valaki szövetséges, majd a következőben ellenség. Ez csak egyre rosszabb lesz, mert mindenki tudja, hogy ez egy egyéni játék. Soron kívül Szentkirályi: „Úgy látszik, Karácsonynak is fáj a foga a kenőpénzes nokiás dobozokra”

Két nagyon taktikus játékosa is van a mezőnynek, akik közül Zsófi hatalmas esélyesnek tűnik, mert mindemellett még fizikálisan is rettentő erős. Evelin a másik olyan személy, aki okosan forgatja a lapokat, de Zsófi erősebb a játékokban, így vele szemben talán nem lenne valós esélye.

A végső párharcig még sok minden fog történni, és ki tudja, hogy lesznek-e még visszatérők. Legutóbb Rózsa kapott új lehetőséget, akit nagyon rosszul fogadtak, csak Alex nyitott felé, Zsófi még csak rá sem akart nézni.

Miután a törzs elvesztette a védettségi játékot, biztossá vált, hogy közülük fog valaki búcsúzni. A törzsi tanács hozott pár érdekes pillanatot, főleg akkor, amikor Joe közölte, hogy van egy csavar a történetben.

Lapozó: 1 2