Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,79 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
63,023 $

Survivor: Zsófi hatalmas győzelme, esélye nem volt Bálintnak, aki nagy pofont kapott a vereséggel

Zsófi ezzel finoman jelezte Bálint számára, hogy jobb, ha vele is számol a folytatásban, mert hiába nő, rettentő erős, kitartó és ügyes.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Survivor történetének egyik legérdekesebb karaktere Zsófi, aki sokat ad hozzá a műsorhoz. Nemcsak a dekoratív megjelenése az, amire az ember felkapja a fejét, mert mindemellett rettentően erős, okos, intelligens, ravasz és átlátja a helyzeteket.

A visszatérését követően talán taktikát is váltott, sokkal nyugodtabb, nem vitázik, de az jól látható, hogy szinte „rosszul lett”, amikor Rózsa visszatért, bár jelen állás szerint nehéz elképzelni, hogy sokáig maradjon versenyben a lány, hiába kapott új lehetőséget. Soron kívül Napos, csapadékmentes kedd vár ránk

Többek között erre is választ kapunk ma este a törzsi tanácson, ahol a papírforma szerint messze ő érezheti magát veszélyben, de ha van egy amulettje, akkor az mindent felülírhat. Elmondása szerint nincs, így az esélyei nem túlzottan jók, mert csak Alex tűnik támogatónak felé, a többiek egyáltalán nem.

Survivor: Joe megdöbbentő bejelentése a törzsi tanácson, amire senki nem számított

Az ellenfél törzs arra számított, hogy férfijátékost küld a rivális, ám Zsófit választották ki, aki tökéletes munkát végzett, és nagyon hamar legyőzte Bálintot. Ez Bálint számára igen rossz hír, mert a saját törzsén belül meggyengülhet, és akár ki is eshet.

Lapozó: 1 2