Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,51 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
453,55 Ft
Bitcoin
64,306 $

Elsőre besült a Messi-Mbappé-Neymar trió a PSG-nél

A PSG álomtriója nem hozta a tőle elvárt szintet a Club Brugge elleni szerdai Bajnokok Ligája mérkőzésen, a PSG csak egy 1-1-es döntetlent tudott elérni.

Fotó: Twenty20
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Paris Saint-Germain sztárjai nem remekeltek az európai porondon: a csoport leggyengébbnek tartott tagjával, a belga Club Brugge-zsel találkoztak, de csak döntetlent tudtak elérni. 

A Messi-Mbappé-Neymar triónak lehetősége lett volna bebizonyítani, hogy a körülöttük kialakult felhajtás nem túlzás, azonban a csapat kevés helyzetet tudott kialakítani a mérkőzés során, a dadogó játékkal szemben a belga védőknek nem volt nehéz dolguk. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Az azonban kiderült, hogy Messi és Neymar párosa még mindig jól működik, szinte zsigerből adódik nekik, hogyan játszanak össze. Míg az argentín szabadon mozgott, addig a brazil többnyire a bal oldalon maradt, ez azonban nem nem akadályozta meg őket abban, hogy segítsék egymást: Messi 13 passzt adott Neymarnak, míg Neymar 17-et Messinek. 

Ennek ellenére Mbappé szinte teljesen kimaradt a játékból. Messi mindössze két labdát osztott neki, az egyikből helyzetet is kialakíhatott volna, azonban a francia elvesztette a párharcot Simon Mignolet ellen – írja az RMC Sport

A játék visszafele sem működött, Mbappé mindössze egyszer passzolt Messinek és háromszor Neymarnak, mielőtt 51 percnyi játék után elhagyta volna a pályát sérülés miatt. 

A trió parádéjára még várni kell, a franciák edzője szerint idő kell nekik, amíg megtalálják az összhangot, azonban a párizsiknál nem csak ez okoz fejtörést, hanem a középpálya és a védelem megoldatlan problémái is. 

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Jön az F1-es Miami Nagydíj, élőben adja a tv

Már 21 órától érdemes figyelni az eseményeket a Miami Nagydíjon, kezdve a pilótaparádéval, ami mindig érdekes és látványos.

Már ismertek a Hatoslottó legújabb nyerőszámai

Megjelentek a legújabb nyerőszámok a Hatoslottó-sorsolás után, és mint általában az lenni szokott, sok pénzt lehetett nyerni.