Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Victoria Beckham feneke 47 évesen is klasszis módon feszül a farmeren

Nem lehet belekötni Victoria Beckham formájába, még akkor sem, ha sokak szerint régóta túl vékony, és sokkal többet kellene táplálkoznia.

Fotó: Instagram/Victoria Beckham
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az emberek mindig szeretik megmondani a másiknak, hogy mit csináljanak, ne így nézzenek ki, ezt és ezt tegyék az életükkel, és így tovább. Nem találkoztunk még olyan személlyel, aki ne kapott volna kritikát.

A sztárok világa pontosan erről szól, állandó kritikák kereszttűzében élnek, és nem mindenki tűri ezt el, vagy nagyon rosszul viseli. A stabil családi háttér sokat segíthet, mint például Victoria Beckham esetében. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Victoria a kezdetek óta rengeteg kritikát kap a sok dicséret mellett, egyesek már betegesen soványnak tartják, durva megjegyzéseket tesznek rá. Ő azonban így érzi magát jól a bőrében, és vannak, akik szimplán vékonyabb karakterek.

Vin Diesel közös fotóval köszöntötte elhunyt barátját a születésnapján

Ezt sokan nem értik meg, és csak mondják a magukét… Szerencsére Victoria nem áldoz erre sok időt, és sokkal inkább a családjának, illetve a munkájának szenteli a másodperceit. 1994 óta dolgozik a szakmában, de egy ideje főként divattervezéssel foglalkozik.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.