Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,41 Ft
Euró
388,89 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
59,102 $

Survivor: na ne, ez már hihetetlen, ő esett ki a versenyből

Tippelni sem tippeltünk volna arra a versenyzőre, aki legutóbb esett ki a versenyből egy újabb őrült fordulat részeként.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tudhattuk, hogy nagyon trükkös lesz a keddi nap, már csak amiatt is, hogy Gábor feladása miatt visszatérhetett az egyik versenyző. Ez a versenyző Zsófi volt, amivel Tibi legrosszabb rémálma valósult meg.

A sokk ezzel nem ért véget, mert a celebek közül ketten nagyon csalódtak Mátéban, köztük Evelinnel, amiért elmondta Alexnek a védettségi titkát, illetve azonnal félrehívta beszélgetni Zsófit. Ennek még biztosan lesz folytatása, ha ők kerülnek sorra, és szavazniuk kell. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Mivel nyertek, a másik csapaton volt a sor, ahol Dani és Bálint lehetett a legnagyobb veszélyben, legalábbis úgy tűnt. Niltont próbálták győzködni, hogy adja át az amulettjét, de az újonc nemigazán volt a helyzet magaslatán, bár azzal mindenképpen jó döntést hozott, hogy magának sem használta fel.

Survivor: bitang nagy fordulat, Zsófi visszatért, Tibi kikészült

Emiatt őt a következő körben is nehéz lesz kiszavazni, ám ami ezt követően történt, arra egyáltalán nem számítottunk, és valószínűleg a nézők többsége sem. Mindenki arra gondolt, hogy Dani és Bálint közül dől el a kieső sorsa, de Dani alig kapott szavazatot.

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.