Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,24 Ft
Euró
391,41 Ft
Font
457,80 Ft
Bitcoin
62,280 $

Survivor: Gáspár Evelin nem akart hinni a füleinek (videó)

Evelin bizalma nem kicsit inoghat meg Mátéban, miután a színész ezzel megszeghetett egy íratlan egyezséget, még akkor is, ha nem mondták ki, hogy az létezik.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Evelin az egyik legkeményebb játékos a Survivor-ben, és ezt már nem egyszer bizonyította. Ha tippelnünk kellene, az utolsók között törne meg, miközben a civilek versenyzője, Gábor már fel is adta.

A csavar a történetben az lehet, hogy Zsófi visszatér a helyére, de egyelőre ez sem biztos, ugyanakkor az esély adott rá. Ha így lesz, Tibi talán fel is adja, mert előre jelezte, hogy ennél a forgatókönyvnél ő bizony nem kér a folytatásból. Soron kívül Buszbaleset történt Mexikóban, legkevesebb 18 ember életét vesztette

Evelinnek és Máténak volt egy közös titkuk, ami komoly fegyvertény lehetett volna a társaikkal szemben, ugyanis az étel megosztása helyett a dupla szavazati lehetőséget választották. Alapesetben titokban kellett volna maradnia ennek az információnak, de Máté elárulta Alexnek.

Ezzel el is indult a dominó, mert Alex elmondta a társainak, hogy tud az amulettről, ami Evelinnél láthatóan kiverte a biztosítékot, teljesen jogosan. Mindez, ha nem lenne elegendő, Tibi is ott volt a beszélgetésnél, aki a civilekhez tartozik.

Lapozó: 1 2