Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,833 $

Ismét lesz kormányinfó, ezúttal a megszokottól eltérő időpontban

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő bejelentette, hogy a nyári szünetet követően szerdán visszatér a kormányinfó.

Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő

A koronavírus-járvány miatt sokáig nem lehetett a sajtó munkatársainak élőben részt venni a kormányinfókon, ezért előre be kellett küldeni a kérdéseket.

Ezekből, mint utóbb kiderült, erősen szelektáltak a kormány kommunikációs központjában, valamint nem volt lehetőség a keresztkérdésekre, mint élőben.

A nyári szünet előtt néhány alkalommal viszont ismét megrendezték az újságírók előtti kormányinfót, amelyen már a sajtó valamennyi munkatársa tudott kérdéseket feltenni.

Most pedig Szentkirályi Alexandra bejelentése alapján vége a szünetnek, szerda 10:30-tól ismételten megtartják a kormányinfót.

A szokásokhoz hűen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter fog a kormány nevében reagálni a sajtó munkatársai körében felmerült kérdésekre.

Mint a kormányszóvivő jelzi, az eseményt élőben lehet majd követni az M1 műsorán, valamint a Magyarország Kormánya Facebook-oldalon is.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.