Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,351 $

Messi nagyon él az edzéseken, egyre élesebb és gyorsabb (videó)

Lionel Messi egyre gyorsabbnak és gyorsabbnak tűnik, ami igazán jó hírt jelent a PSG számára, mert nagy szükség lesz rá a Bajnokok Ligájában.

Fotó: Unsplash/Moahad Saqib
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Messi pár héttel ezelőtt bemutatkozhatott a PSG-nél, de csak csereként és nem tudott úgy villogni, mint ahogy azt megszokhattuk tőle. Még egy kis időre lesz szüksége, míg felveszi a franciák ritmusát, plusz sokat hagyott ki.

Azóta sokkal inkább edzésben van, a válogatottban is folytatja a parádés szereplését, de a legutóbbi bajnokin nem léphetett pályára. Most azonban már minden adott ahhoz, hogy rendszeresen ott legyen a kezdőben, mert egyértelműen ott számolnak vele. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

A PSG kerete nélküle is elég erős ahhoz, hogy domináljon a Ligue 1-ben, bár ettől független szükség van rá, többek között a marketing miatt is, de a Bajnokok Ligájában abszolúte az ő zsenialitása dönthet.

Hatalmas bicepszekkel jelent meg Vin Diesel Lewis Hamilton mellett Monzában

A PSG eddig mind az öt fordulót megnyerte, 15 ponttal vezet az Angers előtt, addig a Marseille a harmadik helyen csak 10 pontos. Sokat már nem kell várnunk az újabb körre, ami ráadásul a Lyon ellen lesz hazai pályán, közvetlen azután, hogy a Brugge otthonában letudták az első csoportmeccsüket.

Lapozó: 1 2

Megint pontokat veszített a Liverpool, a hajrában állt be Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a hosszabbításban állt be a West Ham United elleni fordulatos mérkőzésen.

Öt egymást követő vereség után nyert a Paks az NB1-ben

Nem lehet azt mondani, hogy gálázott volna a Paks a Mezőkövesd ellen, mert távolról sem, de megvan a 3 pont, amire egy ideje nem volt példa.