Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Survivor: a nézők nem kímélik Gábort, aki szimplán feladta a versenyt

Várható volt, hogy a nézők neki fognak esni Gábornak, aki eddig sem tartozott a kedvencek közé, de ezzel a feladással végképp kiverte a biztosítékot.

Fotó: Instagram/Survivor Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rögtön drámai módon folytatódott a Survivor, bár számítani lehetett arra, hogy lesz valami, már csak a csapategyesítés miatt is. Arra azonban kevésbé, hogy valaki fel fogja adni a versenyt, ami a legrosszabb forgatókönyv.

Arra sem gondolhattunk, hogy Gábor lesz az, akinek rendre a legnagyobb hangja volt. Már csak emiatt is rendkívül furcsa volt a döntés, amit főként az éhséggel magyarázott. Nem számított arra, hogy ilyen kevés étel lesz a szigeten. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Noha az egész csapat megpróbálta rávenni arra, hogy maradjon, de még Tibinek, a legjobb barátjának is nemet mondott. A mezőny legidősebb tagja csalódott, és Gábor annak ellenére is távozott, hogy megnyerte a védettségi játékot.

A nézők közül sokan kiakadtak Gábor döntése miatt, mert így Zsófi versenyben maradhatott volna, de egy csavar végén még visszatérhet, hiszen valakinek be kell töltenie ezt a helyet. Ha Zsófi visszatér, az lesz a fordulatok fordulata, és minden eddiginél izgalmasabb lesz a Survivor.

„Épp ideje volt”

„Jobb is volt ez így!”

„Hát nem tudom, mennyire volt ez a feladás bátor vagy férfias lépés? A 45kg-os Alexa is jobban bírta, mint ő, ez szerintem elég gáz. Én biztos nem adtam volna fel magamtól, legalább lefogytam volna. Tudom-tudom, így nézve könnyű beszélni, de szerintem ez a Gábor műsort tévesztett, ez nem a Való Világ.”

Lapozó: 1 2 3

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.