Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,272 $

Totem: kemények megkapta Leo, ezt most nem teszi zsebre

A Farkasok erősen gyanakodnak arra, hogy Leo manipulatív módon halad előre a játékban, és közben átlépi a társait a Szarvasoknál.

...svg content...Fotó: Instagram/Totem TV2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Szarvasok és a Farkasok csatája hamarosan véget ér, de már egy ideje igen komoly az ellentét közöttük. Sőt, míg a Farkasok egy csapatként dolgoznak, addig a Szarvasok elemire hullott, és állandó a vita.

Először minden Szőke Zoltán kiközösítésével kezdődött, majd Csősz Bogi következett, aki kész csoda, hogy feladás nélkül maradt játékban, mert keményen szétszedték, és Hamvai PG kiesése után ez csak rosszabb lett. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Leo sok kritikát kap, aki rendre az őszinteségről vall, de közben a Farkasok azt sejtik a háttérben, hogy nagyon is manipulatív, és a Szarvasok egymást taposva haladnak előre. Varga Viktor a tábortűzi beszélgetés ideje alatt a csapatának elmondta, már az eleje óta figyeli a riválisokat.

Feri próbálta megtalálni a választ arra, hogy mitől romlottak el a Szarvasok. „Vagy eleve romlottak voltak.” – jegyezte meg Viktor a beszélgetés ideje alatt. „Vagy az elején is kajli volt az egész, és csak kibújt a szög a zsákból, ahogy szokták mondani…” – vette át a szót Feri.

Sztárban sztár leszek! Ilyen flegma versenyzőt még nem láttál (videóval)

Feri kiemelte, mindig nyerni ment a Totembe, csak nem minden áron. „Ezt elmondtam másoknak is, hogy olyan áron nyerjek, hogy másokat letaposok… ez a vízbe fuldokló szindróma, hogy úgy van kint a fejem, hogy a többit lenyomom víz alá, ez nekem annyira nem szimpatikus.”

Lapozó: 1 2

Harris kampánya belehúzott a költekezésbe, Trumpék eltörpülnek mellettük

Kamala Harris kampánya rengeteg pénzt költ, Donald Trump-hoz képest is.