18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Újabb részletek a Dunakeszin történt családi mészárlásról: anyósával, a párjával és a gyermekükkel is végzett

Egyelőre kevés az információ az ügyről, de az már biztos, hogy a férfi az anyósával, a párjával és a gyermekükkel is végzett.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség által közzétett információk szerint a tragédia szeptember 12-én történt, aminek elkövetője egy eddig meg nem nevezett férfi. A férfi egy lőfegyverrel lőtte le volt anyósát, párját és gyermeküket.

A sérüléseik olyan súlyosak voltak, hogy már nem lehetett megmenteni őket, mindannyian életüket vesztették. „A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető, – még a rendőrök kiérkezése előtt – magával is végzett.”

Ez nagyban nehezíti az ügyet, mert lehetséges, hogy soha nem derül ki a valós indíték, hogy a férfi miért tette ezt, miért végzett a családdal. Pillanatnyilag az sem ismert, hogy hány évesek az áldozatok.

A Blikk beszámolója szerint többen is hallották a lövéseket, majd megérkeztek a helyszínre a mentők, a rendőrök és a TEK. „Munkatársunk közelebb nem tudott menni, ám a telefonbeszélgetés közben is hallani lehetett a lövéseket. Valószínűleg heves tűzpárbaj alakulhatott ki. Munkatársunk egy drónt is látott. Értesüléseink szerint több mentő és rohammentő is a helyszínre érkezett.” – írta a Blikk a cikkében.

A Bors más részleteket is közölt: „Információink szerint ugyanis a férfi az utcán, vadászfegyverrel végezte ki először anyósát és volt párját, méghozzá egyetlen fejlövéssel. A durranás hangjára rohant ki a kisfia, aki azt kérdezte: „Apu, te lelőtted anyuékat”?

A kegyetlen férfi ekkor a saját gyermekére is leadott egy lövést, aki szintén életét vesztette.

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.