Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,88 Ft
Euró
390,42 Ft
Font
456,49 Ft
Bitcoin
61,785 $

Sztárban Sztár leszek! Kasza Tibi hasonmása akkorát ment, hogy hihetetlen (videó)

Mi is csak tátott szájjal figyeltük az eseményeket, magát a produkciót, amit több alkalommal is megnéztünk, mert annyira tökéletes volt.

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kasza Tibi a megosztóbb személyiségek közé tartozik, sokan imádják, mások pedig egyenesen utálják, vagy gyűlölik. Ő azonban ezzel már nemigazán foglalkozik, a pozitív dolgokra koncentrál, és arra, hogy boldog legyen.

Nagyon erős személyiség és karakter, kijárta az utat, sokat tett azért, hogy megérkezzen a csúcsra, a sikerei pedig önmagukért beszélnek. Ezek olyan dolog, amikkel nem lehet vitázni, és belőle is csak egy van. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Most azonban igencsak elgondolkoztunk, mert a Sztárban Sztár leszek! legújabb részében megjelent Márk, aki hatalmasat ment, és gyakorlatilag tökéletesen hozta a figurát. Hamar kiszúrták, hogy kit fog előadni, és noha magasan volt a léc, szenzációsan sikerült a produkció.

Tóth Gabi egy nap elmondja a lányának, hogy mennyire meghurcolták, megalázták és kigúnyolták

Nagyon kíváncsiak lennénk Kasza véleményére, mert számára lehetett a legfurcsább „önmagát” látni a színpadon, de ez most hatalmas volt. Nem is lehetett kérdés, hogy tovább fogják juttatni a versenyzőt, teljesen megérdemelten nyert felvételt a következő körbe.

Lapozó: 1 2

Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában, 9 katona életét vesztette

A hadsereg helikoptere eddig ismeretlen okokból lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 9 katona pedig életét vesztette.