Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,39 Ft
Euró
396,14 Ft
Font
469,50 Ft
Bitcoin
61,702 $

Nicole Scherzinger sokkolóan szexi, vad, sugárzik belőle az erotika

Keressük a szavakat Nicole Scherzinger egyik legújabb szettjére, ami olyan erős dekoltázst kapott, hogy szinte már sokkol.

...svg content...Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nők milliói szeretnének Nicole Scherzingerre hasonlítani, ami nem csoda, hiszen elmúlt 43 éves, de úgy néz ki, mint egy húszas éveiben járó fitneszmodell. Káprázatosan szexi, kérdés nélkül sugárzik belőle az erotika, és ez csak egyre intenzívebb.

Azok, akik azt gondolják, hogy egy nő 30 és 40 felett már nem lehet igazán szexi, hatalmasat tévednek. Igyekszünk ilyenkor finoman fogalmazni, mert csak körül kell nézni, hány igazán „durva” 30 és 40 pluszos nő sétál odakint. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Nicole 40 is elmúlt, ám nincs miért aggódnia, valószínűleg 50 felett is olyan vonzó lesz, hogy az ember nem fogja találni a szavakat. Ez jelenleg is így van, 43 évesen szexibb, mint bárki, és csak úgy lobog benne a tűz.

Gábor keményen kapja a Survivor-ben: „Egy 5 éves gyerek szintjére süllyed le, mert éhes”

Mindez, ha nem lenne elegendő, a közösségi médiában is aktív, ahol időről időre pikánsabb tartalmakat oszt meg magáról. Ennek sokan örülnek, női és férfi oldalról is, akik egyenesen rajonganak érte.

Lapozó: 1 2

Mától másképpen is lehet kutyákat szállítani a balatoni vonatokon

A MÁV hangsúlyozta, zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon.

Cristiano Ronaldo nagy napja lehet a mai az Eb-n, vajon hányan rohannak be hozzá?

Cristiano Ronald sorozatban harmadik alkalommal lehet ott a kezdőben az Európa-bajnokságon csapatkapitányként, és 39 évesen válhat újabb rekorderré, ha betalál.