18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,54 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
452,92 Ft
Bitcoin
63,230 $

Többen végignézték, ahogy összevernek egy férfit egy dohánybolt előtt Tatabányán – videó

A videón látható, hogy egy férfi előbb megpofozza a másikat, erre azonban a másik úgy megüti, majd megrúgja, hogy azzal csonttörtést okozott.

Fotó: police.hu
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

A súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki a vád szerint az őt felpofozó ittas férfit előbb megütötte, majd csonttörést okozva meg is rúgta.

A vádirat szerint a férfi 2020. december 5-én az oroszlányi dohánybolt előtt várakozott, ahol az ittas sértettel szóváltásba keveredett. A szóváltás közben a sértett pofon ütötte a férfit, akinek ettől sérülése nem keletkezett. Az elkövető ekkor legalább közepes erővel, ököllel arcon ütötte a sértettet, aki az ütés következtében a földre esett.  Az elkövető a földön fekvő, felállni próbáló sértettet lendületből jobb lábbal legalább közepes erővel arcon rúgta. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

A sértettnek a bántalmazás következtében orrcsonttörése, fogtörése, arccsonttörése keletkezett, amelyek három hónap alatt gyógyultak – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség az ugyeszseg.hu oldalon.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetlen, a bűncselekmény elkövetését beismerő férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki.

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.