Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,79 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
63,023 $

Totem: ez most nagyon meredek lesz, látnotok kell (videó)

A mai adás többek között Szabó Dóri tűrőképességeinek határát is meghaladja az egyik kihívással, ami egyszerre jelent félelmet, és adrenalinlöketet.

Fotó: Instagram/TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az ember azt gondolná, hogy nem lehet ezt már tovább fokozni, majd jönnek az újabb előzetesek, és rájövünk, a TV2 stábjának még mindig van pár meglepetése a legnagyobb fináléig. El sem tudjuk képzelni, mi lesz az utolsó feladat, ami eldönti, ki nyeri meg a Totemet.

Nem vagyunk messze ettől, innentől kezdve begyorsulnak az események, és noha hamarosan elköszönünk a TV2 új produkciójától, sorban állnak az újabbak, kezdve a Dancing with the Stars új évadával. Soron kívül Napos, csapadékmentes kedd vár ránk

A DWS 2 csak hab a tortán, sok újdonsággal várja a csatorna a nézőit, ám most még maradjunk a Totemnél, ahol továbbra is nagy a harc. Jelen állás szerint a Szarvasok darabokban vannak, addig a Farkasok talán soha nem voltak ennyire egyben, mint most.

Palvin Barbinak még ez a frizura is szenzációsan áll, tökéletes szépség

Stohl beszállása jelentett némi dimenziókilengést, majd szép lassan minden visszaállt a helyére, és a színészlegenda is farkassá vált. Rá is nagy kihívások várnak, elsősorban fizikális szinten, amiből már bőven volt része.

Lapozó: 1 2