Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Szinte csak a gravitáció tartja Tolvai Reni formás kebleit

Tolvai Reni megkérdőjelezhetetlenül az egyik legvonzóbb személyisége a hazai sztárvilágnak, miközben minden pillanatában képes megújulni.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Reni hosszú-hosszú évek óta meghatározó tagja a sztárok világának, és a közösségi média elterjedésével ő is szintet lépett. Még mindig fiatal, és noha már nem tartozik a tinik közé, nagyon otthonosan mozog a közösségi média rejtelmeiben.

Azok, akik mindezt „megvetik”, egyúttal azzal is számolnak, hogy kevésbé lesznek népszerűek, hiszen ez a platform immáron az egyik legjelentősebb szerepet játssza az életünkben. Fontos rajta aktívnak és merésznek lenniük a sztároknak, mert nagyon nagy a verseny. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ezzel valószínűleg Reni is tisztában van, aki nemrég árulta el, hogy pár esztendővel ezelőtt megoperáltatta a melleit. Ez nem volt titok, de nem is kürtölte szét a bulvársajtóban, ám a szemfülesek hamar kiszúrták a dolgot.

Szép munkát végeztek a beavatkozásnál, megmaradt a természetes forma, és azóta Reni még szexibb, még vonzóbb és olyan ruhákat is hordhat, melyek azelőtt nem álltak volna rajta tökéletesen, vagy ennyire kirívóan.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.