Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,754 $

Képtelenség nem imádni Exatlon-Franciskát

Szabó Franciska maga a motiváció, a lendület, az újrakezdés és sokak számára a fény az alagút végén, amit ismét bizonyított.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Franciska rögtön az egyik kedvencükké vált az Exatlon Hungary legutóbbi szezonjában, amit akár meg is nyerhetett volna a súlyos sérülése nélkül. Ő azonban így is nyert, rengeteg tapasztalattal lett gazdagabb, és egy ország ismerhette meg a karakterét.

Hazatérését követően nem sokáig maradt itthon, és egy ideje már az Egyesült Államokban él. Egyelőre nem tudni, hogy meddig lesz ott, de ha minden jól alakul számára, akár amerikai karriert is csinálhat. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Jó látni azt, hogy újra topformában van, sokkal többet mosolyog, csak úgy csillognak a szemei, és tele van motivációval. Pontosan ez az, ami sokak számára példaértékkel bír, és az egyik új bejegyzése szintén erre világított rá.

„Mindennap egy új lehetőség! Egy új lehetőség arra ha még eddig nem volt álmod, akkor most legyen! Ha eddig nem tudtál mosolyogni, akkor most tedd meg, ha eddig nem tudtál szeretni, most próbáld meg.” – írta a posztjában.

Gelencsér Timi feneke kerekebb, mint egy kör a Margit-szigeten

„Ha mindennap csak egy picikét is többet teszel magadért, vagy csak egy picikét is jobban hiszel magadban, az általad elképzelt álmok meg fognak találni, hiszen azok léteznek, TE MAGAD TEREMTETTED!”

Lapozó: 1 2

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.