Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,48 Ft
Euró
386,58 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
70,012 $

Totem: Stohl keményen beszólt, végül Varga Viktor kapta a legnagyobb „pofont”

Egyre nagyobb a feszültség a két tábor között, ami valamelyest érthető, hiszen közeledünk a játék vége felé.

...svg content...Fotó: Instagram/Varga Viktor
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Totem már az első pillanattól kezdve érdekes jeleneteket hozott a nézőknek, akik azóta nap szinten láthatnak feszült pillanatokat. Ez jobb már nemigen lesz, a viszony a felek között, miközben mindenki érzi a tét súlyosságát.

Eleinte úgy tűnt, hogy a két tábor jól megvan egymás mellett, majd egyre inkább kezdett kirajzolódni, hogy vannak páran, akik finoman szólva sem szimpatikusak egymásnak. Stohl András beszállása maga volt a sokk, hatalmas meglepetést jelentett. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony bele van zúgva Gyurcsányba, de nekünk ettől felfordul a gyomrunk”

Az első napok számára is nagyon nehezek voltak, és nehezen ment a beilleszkedés. Nem sokkal Krausz Gábor kiesése után újra egységessé váltak a Farkasok, addig a Szarvasok elemeire hullottak, köszönhetően annak a feszültségnek, ami Leóék és Csősz Bogi között volt.

Hamvai PG már nem tagja a mezőnynek, míg Bogi okosan megmentette magát, bár ez többeknél kiverte a biztosítékot. Még mielőtt ez megtörtént volna, Stohl megragadta az alkalmat, és a nyertes futam után odaszólt a riválisoknak.

Gelencsér Timi feneke kerekebb, mint egy kör a Margit-szigeten

A legendás színész nem akarta magában tartani a gondoltait, bár már azelőtt Viktor megkezdte a lelki hadviselést, ami látható módon nem tetszett az ellenfeleknek. „Ha már tényleg az erényekről van szó, és én azzal kezdtem, hogy mennyire tisztelem a másik csapatot. 3-2, valóban. Mi háromszor veszítettünk, ti kétszer. Mi mind a háromszor lehoztuk a ládát, ti egyszer sem.”

Lapozó: 1 2

Verőcei hajótragédia: panaszt tett a gyanúsítás ellen a szállodahajó kapitánya

A cseh férfit bűnügyi felügyeletbe küldené az ügyészség.

Megújult Vlagyimir Putyin elnöki autója

A hatalmas luxusautót a tavaly a Toyotától megvásárolt szentpétervári üzemben fogják gyártani, ugyanis polgári formában is kapható lesz.

Gyerekek oldották ki tehervagonok fékberendezését Nyíregyházán, elfogták őket

Kiderült, hogy egy 11 éves és egy 15 éves fiatal az elkövető, akik rendkívül veszélyes játékot játszottak a vagonok között.