Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Totem: sokkoló jelenetek a párbaj előtt és közben, kiesett az egyik sztár

Sorra jöttek a fordulatok a Totem legutóbbi adásában, miközben valakinek ki kellett esnie, de ami történt, az teljességgel kiszámíthatatlan volt.

...svg content...Fotó: Instagram/Hamvai PG
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már nagyon éles volt a konfliktus Bogi, Leo és Hamvai PG között, akik minden erejükkel azon voltak, hogy kiejtsék a csapattársukat. Miután a Szarvasok elbukták a nap utolsó versenyét, nekik kellett párbajozniuk.

A csavar a történetében, hogy pont Bogi volt az, aki megtalálta a védettséget érő arany nyílvesszőt, ám ezt nem árulta el, csak a szavazás előtt. Leo és Hamvai PG igen dühös lett emiatt, és sorra dobálták egymásra a sarat. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Bogi okosan taktikázott, versenyben tartotta magát, nem kellett párbajoznia. Hamvai PG a sérülése miatt már korábban jelezte, hogy rá szavazzanak a társak, mert így érzi fairnek. Ez így is lett, ő választhatott ellenfelet.

A következő fordulat az volt, amikor a DJ megnevezte, Kriszti ellen akar párbajozni, mert őt tartja a legjobb íjásznak. Ez már csak amiatt is sántított, hiszen köztudottan Gábor a legjobb lövő, amit Kriszti is hangsúlyozott.

ByeAlex „bajkeverő kedvében van”, megmutatta legújabb festett körmeit

Peti nagyon rosszul indított, nagy hátrányba került, majd szép lassan felzárkózott, ám végig Krisztié volt az előny. Noha a híres DJ mindent megtett, amit csak tudott, a könnyeivel küszködve, de büszkén távozott, tehát Kriszti maradhatott versenyben.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.